Bom-Transport BV

Wij zijn een klein bedrijf dat in 2001 is gestart in Venray voor diverse transporten. Van klein naar groot kunt u bij ons terecht....

MAAR wij zijn meer dan alleen een transportbedrijf. We ontnemen U alle transportzorgen door uw zending te vervoeren en te begeleiden, waarbij de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Onze communicatielijnen met de chauffeurs zijn kort, waardoor wij U altijd kunnen voorzien van de juiste informatie over het verloop van Uw zending. Naast het reguliere transport, voeren wij ook andere werkzaamheden uit:

Klein Transport
Beurzen opbouwen en afbreken
Verhuur van chauffeurs en trekker/oplegger
Heftruckverhuur met of zonder chauffeur
Het transport en opbouwen van onderhoudsdocks vliegtuigen
Machinetransport /steigertransport
Verhuizingen
Kraanleveringen
Compleet-en/deelvrachten
Expeditiewerkzaamheden

Ons wagenpark bestaat uit:

3-assige kraanwagen met een hefvermogen van 18 ton/meter en tot 14 meter uitschuifbaar, voor het zware werk
Diverse trekkers kastenopleggers met of zonder laadklep
Diverse 13,6 tautliners
Busjes met of zonder aanhangwagen
Enkele diepladers

Veiligheid

50% van ons wagen park is voorzien van de schoonste motoren, wij mogen met elke vrachtwagen en bestelwagen in elke stadskernen en milieuzones. Zelfs de nieuwste veiligheid eisen worden gehanteerd met afstand houder en noodstop voorziening. Verder zijn alle wagens voorzien van BV3 alarm volgens de laatste richtlijnen en zijn alle wagens voorzien van track en tracé zodat we kunnen zien waar onze wagens bevinden

Erkend leerbedrijf

Met trots kunnen wij zeggen dat we in het bezit zijn van de certificering ‘Erkend Leerbedrijf’. Als leerbedrijf investeren wij in de toekomst van de branche en in de toekomst van ons bedrijf door leerlingen binnen de organisatie op te leiden.
MAN Noodremassistent


Meer info